Tötösy (zepetneki) család adattára

Ebben a FÓRUM-ban lehetőséget nyújtunk arra, hogy Ön egy keresett-kutatott család családnevét - mint új TÉMÁ-t - felhelyezze az oldalunkra. A FÓRUM alá felhelyezett TÉMÁ-k - NEW TOPIC (azaz családnevek) rendeltetése az, hogy a szintén e családot kutató érintett személyek egymást informálhassák, segíthessék kutatásaikban. Eredményes kutatást kívánok!

********************************************IN ENGLISH:

This is the FORUM where you can enter your family-history tasks, your questions, and the results concerning a given family. Always enter the family name as a new theme, clicking NEW TOPIC ikon. Every family name needs a new NEW TOPIC entry.

Moderátor: Moderátorok

Tötösy (zepetneki) család adattára

HozzászólásSzerző: sas » 2007 feb. 13, 10:27 am kedd

http://www.totosy.com

Records of the Tötösy de Zepetnek Family / A Zepetneki Tötösy család adattára (ISSN 1715-152X) honlap a Tötösy de Zepetnek (Tivtoßÿ de Zepethnek: Tötösy, Töttösy, Töttössy, Tötössy, Töttösi, Tötösi, stb.) család és oldalági családainak (Preglej, Haidekker, Seregély, Szirányi de Öttömös, Harabasevszky, Toms, Grant, Banting, stb.) a szakirodalomban korábban kiadott, levéltári, és családi okmányait és családfáit, valamint más nem rokon Töt(t)ös(s)y(i) családok adatait és családfáit tartalmazza.

<www.totosy.com> bejegyezve és letétbe van helyezve a Library and Archives Canada Electronic Collection <http://collection.nlc-bnc.ca/100/205/300/records_totosy/index.html>.

<www.totosy.com> tartalma javított és kibövített változata Steven Tötösy de Zepetnek A Zepetneki Tötösy család adattára / Records of the Tötösy de Zepetnek Family címü könyvének (Szeged: József Attila Tudományegyetem / Attila József University, 1993. ISBN 963-481-914-1 és Edmonton: Academic Printing and Publishing, 1993. ISBN 0-920980-55-4. 280 oldal, 91 fényképpel, színes családi címerekkel, térképpel, bibliográfiával és index-szel).

A <www.totosy.com> honlap jogilag bejegyzett cím, amelynek tartalma ©Steven Totosy de Zepetnek (1999-) ius copiandi auctorum reservatum, ugyanakkor web linkeket szorgalmazunk.

Adatokat és helyesbítéseket kérünk <steven.totosy@comcast.net> küldeni.

Köszönjük a <www.totosy.com> honlap sponsorálását Mark A. Haidekker által.
sas
Site Admin
 
Hozzászólások: 31
Csatlakozott: 2007 jan. 10, 10:19 pm szer.

Vissza: CSALÁDNÉV FÓRUM -FAMILY NAME FORUM

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron