teket csalad

Ebben a FÓRUM-ban lehetőséget nyújtunk arra, hogy Ön egy keresett-kutatott család családnevét - mint új TÉMÁ-t - felhelyezze az oldalunkra. A FÓRUM alá felhelyezett TÉMÁ-k - NEW TOPIC (azaz családnevek) rendeltetése az, hogy a szintén e családot kutató érintett személyek egymást informálhassák, segíthessék kutatásaikban. Eredményes kutatást kívánok!

********************************************IN ENGLISH:

This is the FORUM where you can enter your family-history tasks, your questions, and the results concerning a given family. Always enter the family name as a new theme, clicking NEW TOPIC ikon. Every family name needs a new NEW TOPIC entry.

Moderátor: Moderátorok

teket csalad

HozzászólásSzerző: chateke » 2008 nov. 12, 6:07 pm szer.

Keresem a Teket név eredetét, jelentését. Valamint olyan személyeket, akik ezt a nevet viselik. Nagypapam viseli ezt a nevet. Kaposvaron él, de Siofok kornyékérol szarmazik. (Balatonvilagos)
chateke
User
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2008 nov. 12, 5:26 pm szer.

Re: teket csalad

HozzászólásSzerző: chateke » 2009 feb. 23, 9:47 am hétf.

chateke írta:Keresem a Teket(d) név eredetét, jelentését. Valamint olyan személyeket, akik ezt a nevet viselik. Nagypapam viseli ezt a nevet. Kaposvaron él, édesanyja, Teket(d) Erzsébet ùjrahàzasodott. Férje : Czétàny. (Balatonvilagos)
chateke
User
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2008 nov. 12, 5:26 pm szer.


Vissza: CSALÁDNÉV FÓRUM -FAMILY NAME FORUM

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron