Nebojszai Pinczés családot keresek

Ebben a FÓRUM-ban lehetőséget nyújtunk arra, hogy Ön egy keresett-kutatott család családnevét - mint új TÉMÁ-t - felhelyezze az oldalunkra. A FÓRUM alá felhelyezett TÉMÁ-k - NEW TOPIC (azaz családnevek) rendeltetése az, hogy a szintén e családot kutató érintett személyek egymást informálhassák, segíthessék kutatásaikban. Eredményes kutatást kívánok!

********************************************IN ENGLISH:

This is the FORUM where you can enter your family-history tasks, your questions, and the results concerning a given family. Always enter the family name as a new theme, clicking NEW TOPIC ikon. Every family name needs a new NEW TOPIC entry.

Moderátor: Moderátorok

Nebojszai Pinczés családot keresek

HozzászólásSzerző: Eleonóra » 2009 feb. 07, 2:17 pm szomb.

A családi síron ez áll: Nebojszai Pinczés Ferenc.
a születési anyakönybe csak "nemes P.F."
aGoogl-ből megtudtam, hogy van Nebojsza helyiség .Hogy lehetne megtudni ,hogy ott éltek e Pinczések? A levéltárba probáltam keresni az adománylevelet ,de mint kezbő nem nagy sikerrel.
Valaki ismer Nebojszai Pinczést?
Eleonóra
User
 
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2009 feb. 04, 8:38 pm szer.

nebojszai Pinczés

HozzászólásSzerző: taz666 » 2009 feb. 10, 6:05 pm kedd

egy 1674-ben Kajalon (Nebojsza mellett) irt iraton szerepel egy Pinczés András nevezetű személy, tehát a sírfelirat minden bizonnyal helytálló. Az ismert genealógiai munkák átnézése után ajánlott az anyakönyvek (Pozsony v. mormon központokban) ill. népszámlálások átnézése, ezen kívül ha nemes családról van szó a nemesi vizsgálatokat (Pozsony v. slachta.com-on) is érdemes lehet megnézni (Šľachta BA stolice nem említi). A további kutatás már individuális az elért eredményektől függően.
taz666
User
 
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2008 feb. 29, 1:31 pm pén.


Vissza: CSALÁDNÉV FÓRUM -FAMILY NAME FORUM

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron